Om salongen
Hanna & Lisa Hösten 2005 träffades Hanna och Liza första gången då de började på en frisörutbildning i TIGI Academys regi. Efter utbildningen gjorde de praktik och blev sedan anställda av skolan. Ett kort tag efter det började Hanna på "Salong Sense", på Kungsgatan, som drevs under samma koncern medans Liza var kvar på skolan och arbetade som frisör, hjälplärare och alltiallo.
Efter ca ett år öppnade cheferna en ny salong. "Cut n Joy" på holmen, vid "läppstiftet". Hanna och Liza fick då, tillsammans med två andra tjejer, praktiskt taget driva hela salongen själva. Det var en väldigt rolig tid och drömmarna om att ha en egen salong späddes på kraftigt.
När "Cut n Joy" efter ca ett halvår skulle säljas började Hanna och Liza planera det egna företaget men var samtidigt lite oroliga för hur det skulle fungera. De bestämde sig då för att jobba ett tag till för att spara ihop pengar till en tre månaders resa runt Europa. Målet var att samla kraft, hitta ny inspiration och testa hur de kom överens under så lång tid i ett trångt utrymme.
Sagt och gjort, den 9:e maj 2008 hade de avslutat sina tidigare anställningar och körde iväg i bilen som skulle bli deras hem i tre månader och som fick namnet "BettyBlue (fast hon är grön)". Betty Blue
Måla Salongen När de kom hem hade de med sig ett nytt motto; "klarar vi att bo med varandra i en bil i tre månader, klarar vi definitivt att driva en salong tillsammans." Båda var rejält sugna på att börja jobba igen och jakten på den perfekta lokalen/salongen började. När de klev in i salongen på Bangatan 54 föll alla pusselbitar på plats. En rymlig lokal med stor potential. Med färgpenslar och skruvmejslar i högsta hugg började de förvandla lokalen till en ljus, glad och färgstark salong som nu bär namnet Betty Blå Hårstudio.I juni 2012 flyttade Hanna hem till Gotland och numera driver Liza salongen på egen hand.